Konjak

Konjak on painonhallintatuote, josta on tutkittua, turvallista ja tehokasta apua laihduttamiseen. Konjak tehostaa merkittävästi vähäenergisellä ruokavaliolla laihduttamista, kuin laihdutettaessa pelkällä kevennetyllä ruokavaliolla.

Konjak on Suomen markkinoilla ainut ravintolisä, minkä pitää sisällään EU:n vahvistaman terveysväitteen mukaisen määrän (3 g/vrk) laihduttavaa glucomannankuitua sekä aimo annoksen verensokeria tasapainottavaa sekä makeanhimoa hillitsevää kromia (120 mcg/vrk). Konjakin molemmilla laihtumista tehostavilla ainesosilla on vahvat perustelut. Terveysväitteen saadaksen ravintoaineen vaikutukset on todistettu laajoilla tieteellisillä tutkimuksilla.

konjak-glucomannaani (3g/vrk) vähäenergisen ruokavalion yhteydessä edistää painonpudotusta. Glucomannaani (4g/vrk) edistää myös veren kolesterolitasojen pysymistä normaalina. Kromi edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja perinteistä makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.

Konjak onkin terveellisellä, vähäenergisellä ruokavaliolla laihduttamista nopeasti tukeva ravintolisä, minkä ei pidä sisällään yhtään tarpeetonta ravintoainetta. Juuri siitä syystä Konjak on vakuuttanut myös terveydenhuoltoalan ammattilaiset.