Missä hypoxi on?

Suunnittelemme Sinulle henkilökohtaisen ruokavalion, minkä on yksinkertainen sekä selkeä noudattaa. Riina asetti joitain asetuksia koneeseen sekä silloin alettiin polkemaan. Älä syö 1-2 tuntiin HYPOXIn päästä. Olo käsitettiin olevan hieman kuin olisin hypännyt johonkin xxxxl-pilkkihaalariin 😀 Siitä sitten pedille makoilemaan, piuhat kiinni pukuun sekä aparaatti käyntiin.

Minun tavoitteena HYPOXI hoidossa onkin polkea kovaa ja tarpeeksi vahvasti sikäli, niin että saavuttaisin koko 30 minuutin ajan maksimitason rasvanpoltossa. Vaikka olen rapakuntoinen, polkeminen sujuu helposti. Ja kuin missä tahansa hyvässä treeniohjelmassa, koko idea onkin, jotta syöt kovin, rajoitat sokeria sekä alkoholia, sekä liikut ei-Hypoxi -päivinäsi. Sitten poljin hullun lailla maksimirasvanpolttoalueellani pysytellen.

Myös painoni putosi noin kaksi kg viidessä viikossa. Hypoxi -menetelmällä rasvaa palaa noin 500–1000 grammaa viikossa. HYPOXI  onkin käytössä monilla olympia-tason joukkueilla ja yksittäisillä huippu-urheilijoilla. Hypoxin pystyy maksaa myöskin liikuntaseteleillä- sekä korteilla eli nekin nyt käyttämiseen, ettekä haudo noita siellä laatikossa sekä viimeisenä päivänä mene silloinkaan ostamaan niillä jotakin typerää! Samoin heiltä saa lahjakortteja, joten jos on synttärit/joulu/nimipäivä sikäli aivan varmasti pyytäkää lahjakorttia hypoxiin! Yksi ei-kirurgisista vartalonmuokkaushoidoista onkin Hypoxi, mikä on varsinkin fitnessharrastajien suosiossa.

Auttaako hypoxi kuntoiluun

HYPOXI-päivinä saatetaan polttamaan paljon rasvaa sekä välipäivinä aineenvaihdunnan täytyisi pysyä hyvällä tasolla. Enemmän tietoa saa Hypoxin nettisivuilta. Selän sikäli sanotuista kahvoista on ollut hidas päästä eroon, vaikka treenaankin.

Painosi putoaa 2-3 kg (vastaa vyötärönseudulta näin 5-9 kg tavallista painonpudotusta). Hypoxin läpi voikin muokata vatsan seutua, reisiä ja pakaroita. Hoito vaatii sitoutumista: paikalle täytyisi ilmaantua kolme kertaa viikossa vähintään n. 30 päivää ajan, ja hiilareita sekä raskasta liikuntaa pitäisi välttää treenin jälkeen. Varsinkin jalkojeni selluliitti vaatii paljon isompi määrä työtä, mutta huomaan selkeän eron reisieni takaosassa, samantien polvien yläpuolella.

Niin ja mainittiin tietenkin, jotta Hypoxi  ei korvaa hoidoista kenties vaurioituneita silikonirintoja. Usein ainakin meillä naisilla ongelmakohtina on reidet sekä pakarat, vaan myöskin keskivartalolle on mahdollista hoitoa kohdentaa. Taas yhtä kokemusta rikkaampana.

Mikä Hypoxi on?

Rasva pienenee kasvoista sekä rinnoista. Päälle puettiin puku, josta vekotin tyhjentää ilmat. Aineenvaihdunta hidastuu sekä painonhallinta tulee entistäkin vaikeammaksi.  Hypoxi  onkin ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla. HYPOXI Dermology Comfort-laitteen (HDC:n) kautta voi tehokkaasti harjoittaa suurinta yksittäistä kehonosaamme, ihoa. Vältyt myöskin pikadieettien jo-jo efektiltä.

Miten Hypoxi vaikuttaa?

HYPOXI-ohjaaja neuvoo sinua ravinnon suhteen. Myös nestettä kertyy jolloin elimistöön. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan sekä rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboiloituu maksan toiminnasta. Toisaalta oli myös tällanen olo kuten thaimaalaisen pienikokoisen naishierojan käsittelyssä, mikä tarrasi ihoon kiinni isompi määrä sormenpäillään kuin koko kämmenellään 😀 Mutta kaiken kaikkiaan tämä 10-20 minuutin kuplintasessio käsitettiin olevan oikein miellyttävä, ja olin näin lähellä vaipua uneen nimenomaan kun laite herätteli tositoimiin täten polkemaan pyörää.

Urheilen säännöllisesti, vaan ikuinen ongelmani on REIDET!!! Olen nyt aloittanut Hypoxi rasvanpolton ja kuuriani onkin mennyt nyt näin 7 kertaa, olen huomannut , että reiteni on sileämmät ja farkut sujahtavat paremmin jalkaani,eivätkä kirraa aina reisien kohdalta! Nyt takana 9 kertaa hypoxia sekä tuloksia onkin saapunut.

Ai niin, ennen kikkareeseen siirtymistä laitettiin sykevyö vyötärölle sekä reiteen lämpömittari! Lämpömittari osasi puolen välin kuluttua sanoa että lämpö oli noussut 6 astetta joka onkin nimittäin todella hyvä sekä kirjoittaa siitä niin että kroppani on vastaanottavainen tälläisille muutoksille.

Tehoaako hypoxi kuntoiluun

On myöskin mahtvaa, kun tietää, jotta yleisössä onkin joku varsinkin kannustamassa sekä valokuvaamassa. Olen hoikka, vain vanhanaikaisen päärynävartalon malliin ylimääräistä on kertynyt navasta alaspäin pepun ja reisien alueelle.

Jee, tänään koitti viimein tämä päivä, mitä oon innolla odottanut about siitä asti jahka kuulin Hypoxin  saapuvan Joensuuhun! 🙂 Pääsin siis ensimmäistä kertaa hyppäämään ja ihopukuun jotta pyörän päälle, sekä testaamaan tuota juttien sekä muiden fitnesskisujen hehkuttamaa treenimuotoa. Vaihtoehtoisesti suosittelemme, että ylläpidät ruokavaliolla sekä liikunnalla ja käyt tarvittaessa uuden intensiivijakson myöhemmin.