Laihdutus

Kaloreita hupenee tätä isompi määrä, jota enemmän kehossa on lihaskudosta, siinä lihaskudos käyttää levossakin isompi määrä energiaa kuin rasvakudos. Päinvastoin: saatat kohdata enemmän kateutta sekä sitä läpi ikävää käyttämisestä muilta ihmisiltä taikka pettyä pahan kerran huomatessasi että ei rahatilanteesi parantunutkaan, parisuhteesi korjautunut vai työpaikka muuttunut kiinnostavammaksi, vaikka olet hoikempi ja timmimpi kuin koskaan ennen. Voi katsoa niitä mahdollisuuksia, joita ylimääräinen aika tuo elämään.

Ja päivällisen kuluttua iltapala jokainen itselleen sopivina aikoina, mutta ei yhtaikaa. Kunhan ei edes jää totaalisen laakereilleen. Tai henkilö ei syö nimenomaan koskaan, mutta tämä jota syö, pitää sisällään kuitenkin isompi määrä sähköä kuten jota henkilö kuluttaa. Käytä “testivaatteita” täten joko vanhoja taikka liian toiveikkuuden vallassa ostettuja uusia liian vähäisiä vaatteita. Se pitää saletimmin paikkansa.

Opettele tunnistamaan nälkä sekä tottele sitä. Kuten jo edellä mainitsin, hyvin usein pelkkä elämäntapojen muutos ei kanna riittävän pitkälle ainakin jospa muutokset eivät ole olleet merkittäviä. 100 kiloinen henkilö tarvitsisi noin ollen laihduttaessaan ainakin 100 g proteiinia. Iltapäivälehdet, naistenlehdet sekä itsekin asiassa jokainen mahdolliset mediat tuputtavat yhtäjaksoisesti laihduttajille täysin tyhjänpäiväistä “informaatiota”.

Mä olisin vain yksinkertaisesti niin huomattavasti huonompi tyyppi, jos en urheilisi. Siksi laihduttajan kandee varsinkin laihdutuksen loppuvaiheessa tarkkailla rasvan katoamista muilla metodeilla. Tällöin pitää muistaa mittauttaa rasvaprosentti aina samoilla pihdeillä.

Laihdutus

Sekä ennen liian pienet, jotta aikaisemmin sopivat mutta laihtumisen myötä liian isoksi käyvät vaatteet ovatkin asiallisia mittatikkuja. Luukadon estäminen onkin helppoa luut säästyvät, kun liikkuu sekä syö tarpeeksi kalkkia ja D-vitamiinia. Kirjaa muistiin syödyt VLCD-pussit ja aterioiden kellonajat. Se jälleen jelppii laihduttajia asettamaan tavoitteita, mitkä saattaa saavuttaa vailla hirmuista itsekuria.

Laihdutus keinot

Yksi syö tietämättään unissaan, toinen on suorastaan kävelevä ihme, koska ei omien sanojensa mukaisesti syö koskaan mitään. Se saattaa kuulostaa liian vaikealta ja raskaalta, mutta pieninä askelina toteutettuna se on varsinaisesti reippaan vaivatonta. Kun keho haluaa korjata tilaa, syödään helposti vahvasti liikaa. Mitä lisää sekä jota rankempaa liikuntaa harrastaa, tätä lisää sekä nopeammin paino rupee pudota.

Jos syö suklaata vain kerran viikossa, aistii paremmin sen aromit ja nauttii enemmän tän mausta, kuten jospa syö sitä jonka päivä.