Sähkötupakka vapaa datalähde

Ongelma on oikeastaan sama kuin piikkihuumeiden käyttäjillä, vaikka korvaushoidossa saa samaa tavaraa sikäli ‘nousut’ jäävät saamatta. Lisäksi nikotiinipitoisuudet eivät yleensä vastaa ilmoitettua. . Sähkötupakasta puhutaan usein myös nimityksellä sähkötupakka, e-savuke tai elektroninen savuke. Sanoisin vaikka jotta et saattaa kulkea vikaan kun valitset yltä itsellesi sopivan kokoluokan ja budjettiisi mukavan mallin.

Mirtin myymissä sähkötupakkanesteissä makuaineina on toisen muassa mansikkaa, lakritsia ja mentolia. 1. Lyhyesti, sähkötupakka on rööki ilman sen negatiivisia puolia sekä vaikutuksia. Sähkötupakan vapauttaa myös tutustumaan uusiin ihmisiin (ja miehiin). Sähkötupakki tosiaan emuloi ulkonäöltään sekä käytöltään reippaan paljon oikeaa savuketta mutta tästä vedetään höyryä, ei savua.

Sähkötupakka liikkeitä

Sisäänhengityksessä tästä erittyy nikotiinia ja aromikasta vesihöyryä, mikä voi aikaan saman nautinnollisen tuntuman kuin klassinen kessu. Kun Sähkötupakka vedetään, ledivalo sähkötupakan päässä syttyy imitoimaan vanhanaikaisen tupakan hehkua.

silloin kun imet sähkötupakkaa, saat sisääsi vesihöyryä, jonka saat puhaltaa ulos kuin tupakan savua. Moni tahtoo sähkötupakan näyttävän oikealta tupakalta – jolloin kääntöpuolena onkin normaalisti lyhyempi akun kesto. Missä sähkötupakkaa voikin oikeesti käyttää? Edellä mainituista seikoista huolimatta sähkötupakan käyttö julkisissa tiloissa ei kuitenkaan monesti ole sikäli yksinkertaista.

Sähkotupakka jeesaa

Sähkötupakkaa ei ole todennettu onkin peruskommentti, joka käy aina vastaan. Erona onkin tämä, jotta vesihöyry ei oo terveydelle vaarallista, jotta se ei pidä sisällään klassisen tupakan tavoin vaarallisia aineita. Voidaan siis huoletta puhua, niin että sähkötupakan haitat ovat ainoastaan muutaman prosentin luokkaa normaaliin tupakointiin verrattuna.

Poistaako sähkötupakka analogisen röökin?

Suomessa ei väliaikaisesti lupia sähkötupakan nikotiininesteille ole saatu. Sähkötupakan käyttöönotto on varsin yksinkertaista. Painoa ja pituutta onkin yleensä vähän enemmän kuin tavallisella tupakalla. Karkean arvauksen mukaan sähkötupakan käyttö maksaa n. Nikotiinia sisältävää sähkötupakkaa saattaa silti tuoda ja tilata ulkomailta. Etenkin, jahka klassista kessua on kyllä todennettu ja monenlaista vähemmän mairittelevaa huomattu.

Innostaako sähkötupakka?

Sähkötupakan toimivuudesta tupakoinnin lopettamisen välineenä sekä tän terveysvaikutuksista on ristiriitaisia tuloksia. Käytännössä katsoen pyritään sanoa myyntikiellosta, siinä kaupasta ostaminen ilman hintatietoja sekä tuotekuvia on jokseenkin haastavaa. Tiesitkö että tupakanpoltolle onkin olemassa vaihtoehto jonka vaikutuksesta saat joutuu jokainen tupakanpolton hyvät puolet vaan kuluttua eroon haitoista? Sähkötupakka imitoi melkein täydellisesti savukkeiden, piipun vai sikarin polttoa vain karsien samalla kaikki negatiiviset vaikutukset pois.

Jatkossa sinun ei tietenkään tartte ostaa koko settiä uudestaan ainoastaan voit täydentää sitä nesteillä sekä patruunoilla. LOW = 4mg MED = 11mg HIGH = 16mg nikotiinia. Joopa on tehneet myöskin miljoonat henkilöt ympäri maailmaa. Varsinkin alkuun tottumattoman voikin olla vaikea huomata eroja tuotteiden joskus.

Suurin osa sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, minkä ei sinänsä ole vaarallista, jotta nikotiini itsessään ei tapa, toisin kuin savukkeiden savu. Tupakkalain mukaisesti tupakkajäljitelmän sekä savukkeiden vastikkeen mainostaminen, epäsuora mainonta sekä muu myynninedistäminen on kielletty. Akun päässä oleva pieni LED-valo ilmoittaa milloin akku on käyttövalmis.

Nicorette sekä Nicotinell varsin agressiivisesti sekä näyttävästi mainostavat.  Sähkötupakka on sähköinen kessu, joka muistuttaa erehdyttävästi perinteistä tupakkaa, vaan se toimii ladattavalla akulla. Aloittejalle on olemassa aloituspakkauksia, joissa onkin messissä jokainen tarpeellinen käyttöä varten.

Juuri kun Suomeen olisivat myönnetty jotain kivaa, niin tämä kielletään. Tämä ei käytä kessua toimiakseen vain nikotiinia sisältävää liuosta, mitä atomisoija höyrystää joko imiessä vai nappia painaen. Esimerkiksi Dura-C, Titan, sekä Yeti ovat kaikki manuaalisia Joye510 e-savukkeita mutta niissä voi olla jälleenmyyjien logoja vai muutoin vähän erilainen ulkoasu. Nikotiini nostaa verenpainetta, rasittaa sydäntä sekä alentaa yleistä terveydentilaa vaan ei oo keuhkoahtauman sekä keuhkosyövän aiheuttaja.

No taikka tuo hengästyminen ei ehkäpä niin vahvasti mennyt ohi vaan meni kuitenkin. Lataus kestää enimmäkseen muutamia tunteja täten onkin hyvä hommata akkuja useampia jottei tule hätä latauksen aikana. Malleja, käyttötapoja sekä ostopaikkoja onkin kuitenkin sikäli paljon että niistä menee aloittelijalla varmemmin pää sekaisin. Tuomisen lausunnon päästä toivon, niin että hekin miettivät vielä uudestaan.

Propyleeniglykolia käytetään yleisesti mm. Kärjistäen saattaisi puhua, jotta ero on kuten kevyttupakalla sekä punaisella nortilla. Tietysti lieviä vieroitusoireita on odotettavissa jahka edes jää se totuttu häkämyrkytys pois eikä enää voi myöskään tupakkayhtiöiden omia lisäaineita.

Alan foorumeilla on huomattavasti, ja täällä Mnetissäkin hieman aiheesta keskustelu, vaan yksittäiset ohjeet jäävät pahasti pitkien keskusteluaiheiden sekaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, jotta he maistuisivat pahalta.