Mahtavin takki haussa

Kuivatin sitä kuten sadan frangin seteleitä, huolellisesti oikoen sekä silitellen vähän väliä. Nimittäin silti osaisi ommella miten kovin, todella siistiä jälkeä voi mutta, jospa osaa/viitsii tehdä muutakin. Kankaan käy olla riittävän tukevaa, ei pehmeäpintaista, ja takin pituuden peffan alapuolelle ulottuva, vaan ei polviin asti. Berghaus puolestaan hengitti kovin sekä sen työn jälki käsitettiin olevan laadukasta.

Vatsa sekä rintakehä kastuivat yleensä ottaen ensimmäisinä. Kiinnitä huomio selkään ja hihoihin. Olet tehnyt hyvinkin nappivalinnan, itsekin olenkin ollu Barbourin (suur)käyttäjä jo vuosia ja kaikki takki onkin hintansa väärti. Olen nimittäin jo kauan odottanut, jotta näiden vaatteita saisi tilattua Suomeen.

Värit muuttuvat tummempiin sekä erityisesti mustaan, vain eroon siitä ei kuluttua. Puolipitkä peittää lantion vain korostaa jalkoja. Ja nettikaupasta täältä. Valkoisen takin pituus onkin nimenomaan nappiin kuin näiden kaikkien muidenkin. Tarjonta on värikästä sekä muotoilu modernia, jopa arkkitehtuuriin sekä taiteeseen viittaavaa.

Vältä kuitenkin liian pehmoista ja ohutta materiaalia, sillä se voi revetä kevyesti. Reilu koko on silti parempi kuin liian tiukka, varsinkin, jospa haluat pukea takin alle neuleen ja pidentää tämän käyttöaikaa pitkälle syksyyn. Jos päärynällä on pituutta, voikin henkilö käyttää myöskin pohjepituista takkia. Minä en aivan vielä tiedä mitä mieltä tästä ois. Takeissa ei oo liikaa yksityiskohtia, ainoastaan vähemmän onkin enemmän -ajattelu onkin valttia.

Liike lupaa sekä kuitissa niin että pöydällä Normaalihintaisilla tuotteilla 7vrk vaihto- ja palautusoikeus. No menin vahingossa selailemaan vaatteita sekä kuin aina, varsinaisesti olin jälleen siellä katselemassa näitä aivan ihania takkeja… Mulla on sieltä nyt 2 farkkutakkia ja kaksi tekonahkatakkia, ne on ihan mun lemppareita ja näkyvät tosi monesti asuissanikin 🙂 Niissä onkin sikäli huomattavasti yksityiskohtia, eroavat toisista takeista ja musta tämä on parasta, kun ei ole mikään ginan takki jonka on sitten joka kolmannella tytöllä päällä, jahka kuljet keskustassa.

Takkeja

Kangasmateriaali ja vuori vaihtelevat käyttötarkoituksen ja tyyppien mukaan. Pukeudu esimerkiksi trendikkäästi kirkkaansävyiseen takkiin, mikä piristää pimeinä syysaamuina. Tietty niitä vanhoja takkeja löytyy myös, mutta jollain tavalla ne ei enää miellytä silmää kuten aikaisemmin. Varsinkin talvella takki onkin kovin tärkeä lohko vaatetusta, siinä talvikäyttöön tarkoitetut takit ovatkin reippaan vuorattuja sekä pitävät yläruumiin lämpimänä pakkasellakin.

Monikäyttöisyyttä isompi määrä myös hyvin pelkistetty kaula-aukko, mihin voi sitä jotain erilaisin asustein.

Takki

Nyt korut, etenkin kaulakorut, ovat suuria ja näyttäviä, vain heitä tulee pukea harkiten. Voipi tosiaan olla, että nämä jäävät Suomen ainoiksi kappaleiksi. Mallineule toisin sanoen helmineuletta sekä ainaoikeaa. Testin kolmanneksi sijoittunut Columbia arvioitiin tyydyttäväksi, mutta tarjosi silti vähäiselle rahalle vastinetta. Koska löytyy parhaiten aikaa blogata? No just mutta, jahka oikeesti täytyisi tehdä jotain supertärkeetä mikä deadline onkin huomenna sekä mikä ei nappais yhtään.

Lisäksi myöskin perinteisemmät denimvaatteet uudistuvat farkkupesujen siirtyessä yhä digitaalisempaan aikaan. Vatsa sekä rintakehä kastuivat normisti ensimmäisinä. Maison Martin Margielan rotsissa onkin aistittavissa Michael Jackson -meininkiä.

Hoikkavartaloinen suosii takin valinnassa pehmeästi laskeutuvat kankaat kangas saattaa olla muodikkaasti ryppyinen kiiltoa vai hohtoa saa olla maltillisesti ruutukuosit sekä poikittaiset raidat ovatkin luvallisia vaihtoehtoisia linjoja: A-linja, X-linja, maltillinen suora, pussimaisen pehmeä pituudet: ylälantio-, lantio-, reisi- ja polvipituus pussimaiset hihat tuovat pehmeyttä sekä naisellisuutta kaulusvaihtoehdot: näyttävät kaulukset tuovat pehmeyttä, pieni pääntie isot napit, näyttävät nepparit, tikkausyksityiskohdat taskuvaihtoehdot: pussimaiset, paikkataskut, kansitaskut Hoikkavartaloinen välttää takin valinnassa lyhyellä pohkeen yli jatkuvia malleja ylettömän kapeaa linjaa reippaan alas ulottuva V-pääntie lyhyellä ylipitkät hihat Päärynävartaloinen suosii takin valinnassa kangas saa olla kauniisti laskeutuvaa vaihtoehtoiset linjat: hallitusti A-linja tai X-linja; levenevä helma piilottaa armeliaasti lantion takki vaaleampi vai kirkkaampi väriltään kuten asun alaosa pituudet: räikeitä vaintoja ovatkin lantion leveimmän kohdan nimenomaan sekä juuri peittävä, reisipituinen tai polvipituus.

Kumpi vai kampi takki iskee enemmän? Monet teistä kiinnostuivat kovasti muutama postaus silloin nähdystä tummansinisestä militäärihenkisestä takista. Ei tosiaan mitään kaljasaavinpeittoja, linjattomia villakangaspalttoita. Uumaa korostava leveä vyö luo Celinen kokonaisuudesta hienostuneen. Tämänhetkinen väljiä cocoon- ja boyfriend -mallisia palttoita suosiva takkimuoti kolahtaa nyt kyllä täällä päässä aika täysillä.

Rohkean nahkaluomuksen pystyy yhdistää tyylikkäästi sekä glamour-henkiseen juhla-asuun jotta farkku-lookiin, missä takki toimii asukokonaisuuden kruununa. Toisaalta kuitenkin vaatteet ovatkin leikkaukseltaan siistejä ovat he kuitenkin myös vihjailevia ja hienostuneen seksikkäitä. Talven trendikkäin takki on parka-takki. multa tosin puuttuu kengät, eikä itsellä oo minkäänlaista aavistustakaan millaiset haluaisin, ostaisin vai millaiset tähän takkiin kävis.

Talvitakki saattaa olla vaikka kirkkaanvihreä, siinä tän ei välttämättä tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta. Varsinkin ylärivin tummemman ruskea on aika nami 😛 Nykyään laukulla saa räväyttää! Muistin myöskin, jotta omastakin laatikosta löytyy muutama musta käärmekuosinen laukku, enpä vaan oo vuosia aikaan käyttäny.