Mahtavin takki haussa

Kuivatin sitä kuten sadan frangin seteleitä, huolellisesti oikoen sekä silitellen vähän väliä. Nimittäin silti osaisi ommella miten kovin, todella siistiä jälkeä voi mutta, jospa osaa/viitsii tehdä muutakin. Kankaan käy olla riittävän tukevaa, ei pehmeäpintaista, ja takin pituuden peffan alapuolelle ulottuva, vaan ei polviin asti. Berghaus puolestaan hengitti kovin sekä sen työn jälki käsitettiin olevan laadukasta.

Vatsa sekä rintakehä kastuivat yleensä ottaen ensimmäisinä. Kiinnitä huomio selkään ja hihoihin. Olet tehnyt hyvinkin nappivalinnan, itsekin olenkin ollu Barbourin (suur)käyttäjä jo vuosia ja kaikki takki onkin hintansa väärti. Olen nimittäin jo kauan odottanut, jotta näiden vaatteita saisi tilattua Suomeen.

Värit muuttuvat tummempiin sekä erityisesti mustaan, vain eroon siitä ei kuluttua. Puolipitkä peittää lantion vain korostaa jalkoja. Ja nettikaupasta täältä. Valkoisen takin pituus onkin nimenomaan nappiin kuin näiden kaikkien muidenkin. Tarjonta on värikästä sekä muotoilu modernia, jopa arkkitehtuuriin sekä taiteeseen viittaavaa.

Vältä kuitenkin liian pehmoista ja ohutta materiaalia, sillä se voi revetä kevyesti. Reilu koko on silti parempi kuin liian tiukka, varsinkin, jospa haluat pukea takin alle neuleen ja pidentää tämän käyttöaikaa pitkälle syksyyn. Jos päärynällä on pituutta, voikin henkilö käyttää myöskin pohjepituista takkia. Minä en aivan vielä tiedä mitä mieltä tästä ois. Takeissa ei oo liikaa yksityiskohtia, ainoastaan vähemmän onkin enemmän -ajattelu onkin valttia.

Liike lupaa sekä kuitissa niin että pöydällä Normaalihintaisilla tuotteilla 7vrk vaihto- ja palautusoikeus. No menin vahingossa selailemaan vaatteita sekä kuin aina, varsinaisesti olin jälleen siellä katselemassa näitä aivan ihania takkeja… Mulla on sieltä nyt 2 farkkutakkia ja kaksi tekonahkatakkia, ne on ihan mun lemppareita ja näkyvät tosi monesti asuissanikin 🙂 Niissä onkin sikäli huomattavasti yksityiskohtia, eroavat toisista takeista ja musta tämä on parasta, kun ei ole mikään ginan takki jonka on sitten joka kolmannella tytöllä päällä, jahka kuljet keskustassa.

Takkeja

Kangasmateriaali ja vuori vaihtelevat käyttötarkoituksen ja tyyppien mukaan. Pukeudu esimerkiksi trendikkäästi kirkkaansävyiseen takkiin, mikä piristää pimeinä syysaamuina. Tietty niitä vanhoja takkeja löytyy myös, mutta jollain tavalla ne ei enää miellytä silmää kuten aikaisemmin. Varsinkin talvella takki onkin kovin tärkeä lohko vaatetusta, siinä talvikäyttöön tarkoitetut takit ovatkin reippaan vuorattuja sekä pitävät yläruumiin lämpimänä pakkasellakin.

Monikäyttöisyyttä isompi määrä myös hyvin pelkistetty kaula-aukko, mihin voi sitä jotain erilaisin asustein.