Mikä Hypoxi on?

Rasva pienenee kasvoista sekä rinnoista. Päälle puettiin puku, josta vekotin tyhjentää ilmat. Aineenvaihdunta hidastuu sekä painonhallinta tulee entistäkin vaikeammaksi.  Hypoxi  onkin ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla. HYPOXI Dermology Comfort-laitteen (HDC:n) kautta voi tehokkaasti harjoittaa suurinta yksittäistä kehonosaamme, ihoa. Vältyt myöskin pikadieettien jo-jo efektiltä.

Miten Hypoxi vaikuttaa?

HYPOXI-ohjaaja neuvoo sinua ravinnon suhteen. Myös nestettä kertyy jolloin elimistöön. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan sekä rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboiloituu maksan toiminnasta. Toisaalta oli myös tällanen olo kuten thaimaalaisen pienikokoisen naishierojan käsittelyssä, mikä tarrasi ihoon kiinni isompi määrä sormenpäillään kuin koko kämmenellään 😀 Mutta kaiken kaikkiaan tämä 10-20 minuutin kuplintasessio käsitettiin olevan oikein miellyttävä, ja olin näin lähellä vaipua uneen nimenomaan kun laite herätteli tositoimiin täten polkemaan pyörää.

Urheilen säännöllisesti, vaan ikuinen ongelmani on REIDET!!! Olen nyt aloittanut Hypoxi rasvanpolton ja kuuriani onkin mennyt nyt näin 7 kertaa, olen huomannut , että reiteni on sileämmät ja farkut sujahtavat paremmin jalkaani,eivätkä kirraa aina reisien kohdalta! Nyt takana 9 kertaa hypoxia sekä tuloksia onkin saapunut.

Ai niin, ennen kikkareeseen siirtymistä laitettiin sykevyö vyötärölle sekä reiteen lämpömittari! Lämpömittari osasi puolen välin kuluttua sanoa että lämpö oli noussut 6 astetta joka onkin nimittäin todella hyvä sekä kirjoittaa siitä niin että kroppani on vastaanottavainen tälläisille muutoksille.

Tehoaako hypoxi kuntoiluun

On myöskin mahtvaa, kun tietää, jotta yleisössä onkin joku varsinkin kannustamassa sekä valokuvaamassa. Olen hoikka, vain vanhanaikaisen päärynävartalon malliin ylimääräistä on kertynyt navasta alaspäin pepun ja reisien alueelle.

Jee, tänään koitti viimein tämä päivä, mitä oon innolla odottanut about siitä asti jahka kuulin Hypoxin  saapuvan Joensuuhun! 🙂 Pääsin siis ensimmäistä kertaa hyppäämään ja ihopukuun jotta pyörän päälle, sekä testaamaan tuota juttien sekä muiden fitnesskisujen hehkuttamaa treenimuotoa. Vaihtoehtoisesti suosittelemme, että ylläpidät ruokavaliolla sekä liikunnalla ja käyt tarvittaessa uuden intensiivijakson myöhemmin.