Sähkotupakka auttaa

Yhtymäkohtia tupakkayhtiöihin. Myöhemmin 510:stä suunniteltiin versio missä vanutäytteinen cartomizer korvattiin tankkimallisella, täytteettömällä nestesäiliöllä. Standardiakuille tarvitaan erillinen laturi. Ennen tätä höyry kuitenkin kulkee nikotiininestettä sisältävän tankin läpi, joten käyttäjä voi hengitettäväkseen nikotiinilla sekä makuaineella kyllästettyä nestettä. WHO ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, niin että sähkötupakkaa voitaisiin käyttää tulevaisuudessa tupakoinnin lopettamisen apuvälineenä, jospa laitteen väitetyt hyödyt saatetaan todistaa luotettavissa tieteellisissä tutkimuksissa.

Yrittäjä muistuttaa, niin että sähkötupakka on useimmille tapa päästä tupakoinnista eroon. silloin kun tosiaan vielä poltin tavallisia savukkeita (punainen Marlboro) sikäli saatoin tuntea niiden haitallisen vaikutuksen kehossani minkä ikinen päivä. Tosiasia vaikka on, jotta sähkötupakka päästää ympärilleen ainoastaan vesihöyryä minkä on vaaratonta. Olen silti itse todistanut että myöskin nikotiinittomalla versiolla pystyy lopettaa tupakoimisen totaalisesti.

Sähkötupakka ei taida olla noin negatiivinen

Sähkötupakan kieltoja sekä rajoituksia ovatkin aiemmin antaneet esimerkiksi Finnair, VR, Helsingin seudun liikenne, ravintolat sekä toiset kunnat. Myös nikotiinipatruunoiden myyminen onkin kotimaassa kiellettyä, eli suomalaisista nettikaupoista voit tilata ainoastaan nikotiinittomia nestepatruunoita ja muita varaosia. Sosiaali- sekä terveysministeriö pitää varsin huolestuttavana EU:n tupakkadirektiiviä etenkin sähkötupakan suhteen sekä myös tätä, jotta makuaineita saa lisätä tupakkatuotteisiin, sanoo Tuominen.

Akun lataukseen voi kulua pari tunti, niin ei tarvitse odotella turhaan akun latautumista. Tällä laskukaavalla sähkötupakoinnin hinnaksi täytyisi viikoittain 5 euroa. Tupakkalakia onkin käynnissä olevan vuosina uudistettu tiuhaan. Sähkötupakkalaitteita ja toisia osia voit toisin sanoen ostaa myöskin ETA-alueen ulkopuolelta.

Jos nikotiinittoman sähkötupakan hommaaminen vaikuttaa liian suurelta muutokselta, onkin saatavilla eri vahvuisia vaihtoehtoja. Tupakoinnin lopettaminen onkin monesti hankalaa ilman apukeinoja, että nikotiini aiheuttaa verrattain vahvan riippuvuuden sekä tupakointi on useille pitkäaikainen tapa sekä rutiini.

Sähkötupakka tulisi kieltää

Jos kuljetettavuus on ainut valintakriteeri sinulle sikäli tällöin valinta on joku micro-malleista (DSE-084, RN-4082, Joye306…), niiden käytettävyys onkin usein vaikka merkittävästi heikommalla tasolla kuin isommassa kokoluokassa täten en heitä listannut suosituimpien joukkoon.