Sähkötupakka – uhka ja apukeino?

Sähkötupakoissa vertailu onkin ehdottoman tärkeää, silloin markkinat tuotteelle ovat nykyään reippaan nuoret joten kilpailun seasta löytyy paljon erilaista yrittäjää. Maailman terveysjärejstö emuloi, niin että mitään kattavaa ja luotettavaa tutkimusta sähkötupakan turvallisuudesta ei ole tehty.

Sähkötupakka saitteja

Yksityiset suomalaiset voivat ostaa myös nikotiinia sisältäviä e-nesteitä ETA-alueen sisältä tietyin rajoituksin. Vastusta lämmitetään, tällöin sama liuos, mitä käytetään teattereissa sekä konserteissa savukoneessa, höyrystyy ja tätä imetään kuten perinteisen tupakan savua. Tulli kielsi loppuvuodesta 2010 nikotiinituotteiden tilaamisen Suomeen, vain pyörsi päätöksensä alkuvuodesta 2011.

Sähkötupakkaa

Kun haluat nautinnollisen tupakkahetken vailla hyvinvoinnille haitallisia henkosia on sähkötupakka mahtava ratkaisu. Suosittelemme mieluummin aloittamaan miedommista laitteista sekä lisäämään tuotteen vahvuutta tarpeen vaatiessa. Useat mallit sisältävät myöskin ylikuumenemisen eston, tällöin sähkötupakka sammuu jospa tätä imee liian pitkään sekä hartaasti.

Sähkötupakka on vähemmän vaarallinen kuin klassinen tupakka, siinä se ei pidä sisällään vaarallisia aineita joita rööki sisältää. ahden terveysvalvonnan Pekka Patrikka toteaa, niin että sähkötupakan käyttämisen lisääntyessä selvityksiä sähkötupakan terveysvaikutuksista tulee saletimmin olemaan enemmän. Akun lataukseen voi kulua muutama tunti, sikäli ei tartte odotella turhaan akun latautumista.

Sähkötupakkaa

Ne on todennäköisesti pidemmällä tähtäimellä väliinputoajia, silloin säädettävän jännitteen akkurungot ovatkin halventuneet jo niin paljon, niin että niitä onkin järkevämpi käyttää. Tutkimusnäytön puutteen johdosta sähkötupakkaa ei toistaiseksi voikin suositella syöpäkääryleistä vieroitukseen.

Kun tahdot eroon myös nikotiinista, saat sauhutella nikotiinittomalla versiolla. Atomisaattori on pienempi metallinen prosenttimäärä sekä nestesäiliö onkin normisti kirkas sekä sillä on prosenttimäärä josta höyryimetään. Olen myös kavereiden avulla kuullut ilmiöstä.