Sähkötupakka verkosta

Sähkötupakka maistuu reippaan paljon samalle kuin perinteinen kessu. Pumpulia nesteen sitomiseen käyttävissä höyrystimissä toinen ongelma on lähinnä vain häiritsevä sekä se on varastoidun liuoksen vähäinen osa. Miten sähkötupakkaa käytetään? Sähkötupakan käyttäminen onkin hyvin helppoa ja kuka tahansa oppii tän hetkessä.

Näihin vaihtoehtoihin kuuluu esim. nikotiinia sisällään pitäviä nesteitä, minkä kautta tavallinen rööki on iisiä vaihtaa paljon halvempaan sähkötupakkaan, sekä nikotiinittomia nesteitä monilla eri aromeilla, jotka jälleen auttavat pääsemään nikotiiniriippuvuudesta eroon vailla päivittäisistä tupakointihetkistä luopumista.

Jos virtalähde lämpenee liian paljon, sähkötupakka lopettaa hetkeksi toimintansa. Vaikka Sähkötupakan nikotiinipitoiset nesteet ovat kotimaassa kiellettyjä, sähkötupakoita sekä niissä käytettäviä nikotiinittomia nesteitä saa vaikka kaupata. Nyt terveydentilani onkin siihen aikaan verrattuna enemmän kuten hyvä.

Sähkotupakka auttaa

Sähkötupakka antaa samanlaisen tuntuman kuin oikea rööki, vain kuitenkin tästä ei synny savua vain savua hyvin läheisesti muistuttavaa tapaisia. Viranomaiset eivät toisin sanoen tahdo tupakansavun tilalle ees höyryä, vaan 100% puhdasta ilmaa. Nestesäiliö täytetään haluntunlaisella nesteellä, vaihtoehtoina onkin monia eri aromeja, joita saa myös nikotiinittomina. Mikäli se vuotaa jostain syystä liuosta säiliöstä tai patruunasta, tulisi lämmityselementti purkaa muusta tupakasta mahdollisimman kohta sekä tehdä vähintäänkin ensiapupuhdistus.

Tupakan muut ominaisuudet ovat täysin käyttäjän omista mieltymyksistä sekä odotuksista kiinni. Sähkötupakan myynti Suomessa on tehty hieman haastavaksi, vain tämän tilaaminen sujuu silti kevyesti, silloin se onkin helppo ostaa ulkomailta. Nestepatruunan aine siirtyy automaattisesti höyrystäjään ja kuumennus saadaan aikaiseksi joko imaisemalla vai painamalla nappia, laitteesta riippuen.

Sähkötupakassa  käytettävä liuos maksaa n. Myös jopa kaikki lentoyhtiöt kieltävät niiden käytön. rööki korvataan liuoksella minkä muutetaan höyryksi lämmittämällä. Hän ostaa nikotiininsa sellaisesta lähteestä, josta toisia myrkkyjä ei tulekaan kylkiäisenä. Vaikka sähkötupakan markkinointi onkin kielletty sekä saatan nyt rikkoa lakia sikäli en saata totuuden nimessä kuten suositella lämpimästi kyseistä laitetta.

Sähkötupakka sekä valvira, totuus määräyksistä

Itse rullailen paperista yhden kulman puikoksi sormien välissä jonka päästä paperilla voi pyyhittyä myöskin sisäpintoja. Sähkötupakan voimaa pyritään säätää sen vastuksen impedanssilla, vain kun akusta saatava virta vaihtelee +/- 14 % tai melkein kolmanneksen, on vastuksen impedanssi väärä pian säädölle. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos jakaa huolen siitä, että nopeasti markkinoitu sähkötupakka herättää myös nuorten kiinnostuksen.