Talvitakkeja

Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olen silti putkahtanut siihen tulokseen, että jokainen kivat takit on yllättävän kalliita, täten lopulta kustannukset menevät aika lailla tasan sikäli itsetehdyn kuin ostetun joskus.

Noh niin nyt puolessa välissä talvea vielä pääsen esittelemään talvitakkini, vain parempi tämä myöhään kuten ei milloinkaan. Talvitakkien mallit ovat vuosia pysyneet klassisina. Valikoima kattaa eri sorttisia värejä, materiaalija ja kokoja. Ja silloinkaan se Lindexin ohuttopattu, vähän parkamallinen kuparinhohtoinen takki, mitä tuijottelen kuuden 12kk päästä yhä ihastuneena, silti se on aika nähty jo.

Kaapissa itsellä onkin vieläkään niiden myös musta toppitakki pitkän mallinen, minkä onkin mukava vetäistä päälle milloin vain, mutta en oikein viihdy mutta sillä se onkin aika muodoton. Valmistaudu vuoden pakkasiin tilaamalla lämmin talvitakki jo hyvissä ajoin. Takit on kiinnostava aihealue ja tykkään suunnitella takkeja, vain itsekin en oo takki-ihminen. -60 °C : Jääkarhut evakuoivat Pohjoisnavan.

takit.fi/talvitakki/ – >Talvitakki netissä

Tilaa : www.takit.fi/talvitakki : myöskin takkiin sopivat bootsit, maiharit sekä muut vuoden muotivaatteet. Musta sekä kameli on perinteisiä värejä, minkä rinnalla nähdään nykyään myöskin sinapinkeltaista sekä ruosteenruskeaa. Koska käytät talvitakkia talven jopa jokaisena päivänä, onkin se suuri prosenttimäärä tyyliäsi, ja mukavuuden lisäksi sinun kandee panostaa talvitakkiiin myös tyylikkyyden kannalta. Suomen armeijan talviharjoitus rupee.

Myös takin teettäminen onkin oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Lukion kuluttua siirryin aikuisten maailmaan sekä tilasin ensimmäisen villakangastakin. Pian ois aika ajatella talvitakin hankintaa. Mutta vain mennäänpä nyt näihin tämän vuoden takkiostoksiin elikkä tämän vuoden talvitakkeihin…

Tämänhetkinen väljiä cocoon- sekä boyfriend -mallisia palttoita suosiva takkimuoti kolahtaa nykyisin kyllä täällä päässä aika täysillä. Suomen ilmasto määrittelee monesti sen, jota milloinkin kannattaa pukea päälleen. Eikä se kai oikeasti ees ole hyvin lämmin.

Talvitakit

Suomen ilmasto normisti määrittelee tiukasti tämän, jota kulloinkin kandee ylleen pukea.