Talvitakki

Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä taikka silloin onkin aika suunnistaa kauppaan hankkimaan uutta. Se oli tummansininen duffeli, jota käytin jälleen seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan pysyvästi.

: www.takit.fi/talvitakki : >Talvitakkeja netissä

/ takit.fi/talvitakki/ /
Talvitakkien merkit ovatkin vuosia pysyneet klassisina. . Tätä on tässäpä jo varsinkin viimeiset pari vuotta metsästetty juuri nykyään ajankohtaisen mallin mukaisia villakangastakkeja, vaan tähän asti ne ovat varsinkin Suomen putiikkien valikoimissa melkeinpä loistaneet poissaolollaan…Joten miksi onkin näin, oi MIKSI nimenomaan NYT tämä täydellisten talvipalttoiden esiinmarssi, kun pakottavaa tarvetta uusille takkihankinnoille ei edes tulevalle talvelle pakosti ois.

: http://www.takit.fi/talvitakki : >Talvitakit netistä

Paljon ulkoilua harrastava arvostaa sitä, niin että tekniset materiaalit kestävät tuulta ja kosteutta, täytteet lämmittävät ja takin pystyy pestä. Mikäs sen mukavampaa, että täällä tykätään takeista – periaatteessa. Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, kun ylläsi onkin superlämmin ja korkealaatuinen naisten talvitakki. Lukion kuluttua vaihdoin aikuisten maailmaan ja tilasin ensimmäisen villakangastakin.

Vuosien varrella olenkin huomannut, että eräs takki ei kenties sittenkään riitä. -20 °C : Suomalaiset grillaavat viimeiset makkarat aikaisemmin talvea. Villakangastakit sopivat parhaiten vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Takit on kiinnostava aihealue sekä tykkään suunnitella takkeja, mutta itse en oo takki-ihminen. Ajattelin kuitenkin uhrata tämän verran rahaa uuteen talvitakkiin, mikä tosiaankin on tarpeen.

Kolme vuotta silloin ostin punaisen villakangastakin, jonka on kiva vielä, mutta… -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään tähden. Mutta vaan mennääs nyt näihin tän 12kk takkiostoksiin joten tän 12kk talvitakkeihin…

Villakangastakistani olenkin hyvinkin paljon tykännyt ja se onkin ollut runsaassa käytännössä tästä lähtien kun tämä tilasin. Talvitakkien ostot tehdään henkilön mukaan minimissään puoli vuotta aikaisemmin. Kohta alkaa olla talvitakkikausi käsillä. Syksyn takkivalikoimia tutkaillessani olen vaikka putkahtanut sen takia tulokseen, että kaikki kivat takit ovat yllättävän hintavia, joten loppujenlopuksi kustannukset menevät aika lailla tasan sikäli itsetehdyn kuin ostetun joskus.

Älä kärsi vuoden pakkasista enempää kuten on tarpeen, vain tilaa itsellesi lämmin talvitakki kätevästi internetistä. Koska talvitakkia käytät vuoden melkein jokaisena päivänä, haluat tämän saletimmin myöskin näyttävän yhtä hyvältä, kuin se vaikuttaa. Valikoima kattaa monenlaisia värejä, materiaalija sekä kokoja.