Sähkotupakka auttaa

Ravintoloitsijalla ja kahvilanpitäjillä on vaikka oikeus kieltää sähkötupakan käyttö, jospa tämä häiritsee muita asiakkaita taikka jospa tämä ei sovi paikan tyyliin. Saksalaisen Focus Onlinen mukaan Saksassa vallanpitäjät olisivat valmiita luokittelemaan sähkötupakan lähes tupakoinnin korvaustuotteeksi, sikäli mikäli tuotteet täyttäisivät tietyt terveysvaatimukset. Normaalihinta 10 ml pullolle on 4,95 €.

Höyryhän mieltää ulkomuodoltaan reippaan merkittävästi savua sekä käyttötapa onkin sama. Toimiiko tämä aidon savukkeen tavoin? jep ja ei, vaan kokeilemalla niihin harvoin käy pettymäänkään. 100 henkäystä jonka vastaa vajaata kymmentä normaalia syöpäkäärylettä. Laitteet saattavat erota rakenteellisesti toisistaan, heidän toimintavarmuudessa on löytynyt puutteellisuuksia, eivätkä nesteiden ilmoitettu koostumus oo aina vastannut laitteen oikeaa koostumusta.

Takana käsitettiin olevan 10 vuotta punaisen ja sinisen röökin polttamista sekä kertaheitolla lensivät loput normaalit röökit roskiin, ainoastaan baareissa ym. Käytännössä sähkötupakkaa voi polttaa joissa vaan koska tupakointikielto ei koske tätä. Akkukesto vaihtelee mallien välillä todella merkittävästi ja tämä on hyvä ottaa huomioon jos tahdot kuljettaa e-savuketta mukanasi eikä virtapistokkeita vai USB-portteja ole saatavilla. Joissakin malleissa onkin koristeena melkein led-valo, mikä esittää savukkeen tulipäätä.

Halvimmillaan laitteen pystyy tilata muutamalla eurolla, mutta tällaisen laitteen käyttöikä ei usein ole kovinkaan merkittävä. Asennettuasi nestepatruunan paikoilleen voit odotella tovin niin että liuos lähtee imeytymään höyrystäjään. Valvira onkin huomauttanut Green Smoke -yhtiötä mainonnasta useampaan otteeseen, vain yhtiö on siitä huolimatta jatkanut sähkötupakkatuotteiden mainoskampanjaa. Sähkötupakka saa vaikka yhtäjaksoisesti epäreilua julkisuutta sekä totaalisen puolueellista kommentointia viranomaisilta.

Sähkötupakka maksuton tietolähde

Sähkötupakan vapaan käytön sallimisen pelätään myöskin lisäävän jonkin verran itse tupakointia. Sähkötupakkaa sekä nikotiinipatruunoita ei pystyy ostaa Suomesta. Jos nikotiinittoman sähkötupakan hankkiminen tuntuu liian suurelta muutokselta, on saatavilla eri vahvuisia vaihtoehtoja.

Sähkötupakka

Sähkötupakka vaikuttaa henkeen vedettäessä samantapaiselta kuten tupakka. Seppälää harmittaa, että ei sähkötupakan nikotiiniliuoksia saa kaupata kotimaassa. Mielestäni noita pitäisi kaupata kuin nikotiinipurukumia sekä heitä täytyisi valmistaa Suomessa valvotusti. Olen saanut kymmenisen kaverianikin lopettamaan tupakoitsemisen, jahka suosittelin sitä heillekin.

Sähkötupakka onkin vähemmän vaarallinen vaihtoehto myöskin ympäristön kannalta; tulta ei käytetä, palovaaraa ei oo. Sähkötupakasta voikin valita nikotiinia sisältävän tai nikotiinittoman version. Sähkötupakka ei värjää hampaita ja hengitys pysyy raikkaampana. Laki ei rajoita sähkötupakan käyttöä, höyryttely onkin laillista myös tupakointikiellon alaisissa paikoissa.

Sähkötupakka on ainoa tupakoinnin lopettamiseen tarkoitettu keino, mikä tarjoaa samantapaisen käyttökokemuksen aitoon tupakkaan verrattuna. Sähkötupakointi on merkittävästi halvempaa kuin tupakanpoltto. Sähkötupakka onkin tämän hetken ilmiö sekä homma. Mutta mun mielestä sähkötupakan paras puoli onkin se, niin että tämä käy aivan loistavasti myöskin naisille! Ehkä jotkut miehet pitävät röökimuijia seksikkäinä, vaan aika usean mielestä tupakoiva nainen ei ole puoleensavetävä. Sähkötupakka ei aiheuta toisia myrkkyjä kuin nikotiinin. Sähkötupakka onkin tehokkain keino kuluttua irti tupakasta pysyvästi.