Innostaako sähkötupakka?

Sähkötupakan toimivuudesta tupakoinnin lopettamisen välineenä sekä tän terveysvaikutuksista on ristiriitaisia tuloksia. Käytännössä katsoen pyritään sanoa myyntikiellosta, siinä kaupasta ostaminen ilman hintatietoja sekä tuotekuvia on jokseenkin haastavaa. Tiesitkö että tupakanpoltolle onkin olemassa vaihtoehto jonka vaikutuksesta saat joutuu jokainen tupakanpolton hyvät puolet vaan kuluttua eroon haitoista? Sähkötupakka imitoi melkein täydellisesti savukkeiden, piipun vai sikarin polttoa vain karsien samalla kaikki negatiiviset vaikutukset pois.

Jatkossa sinun ei tietenkään tartte ostaa koko settiä uudestaan ainoastaan voit täydentää sitä nesteillä sekä patruunoilla. LOW = 4mg MED = 11mg HIGH = 16mg nikotiinia. Joopa on tehneet myöskin miljoonat henkilöt ympäri maailmaa. Varsinkin alkuun tottumattoman voikin olla vaikea huomata eroja tuotteiden joskus.

Suurin osa sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, minkä ei sinänsä ole vaarallista, jotta nikotiini itsessään ei tapa, toisin kuin savukkeiden savu. Tupakkalain mukaisesti tupakkajäljitelmän sekä savukkeiden vastikkeen mainostaminen, epäsuora mainonta sekä muu myynninedistäminen on kielletty. Akun päässä oleva pieni LED-valo ilmoittaa milloin akku on käyttövalmis.

Nicorette sekä Nicotinell varsin agressiivisesti sekä näyttävästi mainostavat.  Sähkötupakka on sähköinen kessu, joka muistuttaa erehdyttävästi perinteistä tupakkaa, vaan se toimii ladattavalla akulla. Aloittejalle on olemassa aloituspakkauksia, joissa onkin messissä jokainen tarpeellinen käyttöä varten.

Juuri kun Suomeen olisivat myönnetty jotain kivaa, niin tämä kielletään. Tämä ei käytä kessua toimiakseen vain nikotiinia sisältävää liuosta, mitä atomisoija höyrystää joko imiessä vai nappia painaen. Esimerkiksi Dura-C, Titan, sekä Yeti ovat kaikki manuaalisia Joye510 e-savukkeita mutta niissä voi olla jälleenmyyjien logoja vai muutoin vähän erilainen ulkoasu. Nikotiini nostaa verenpainetta, rasittaa sydäntä sekä alentaa yleistä terveydentilaa vaan ei oo keuhkoahtauman sekä keuhkosyövän aiheuttaja.

No taikka tuo hengästyminen ei ehkäpä niin vahvasti mennyt ohi vaan meni kuitenkin. Lataus kestää enimmäkseen muutamia tunteja täten onkin hyvä hommata akkuja useampia jottei tule hätä latauksen aikana. Malleja, käyttötapoja sekä ostopaikkoja onkin kuitenkin sikäli paljon että niistä menee aloittelijalla varmemmin pää sekaisin. Tuomisen lausunnon päästä toivon, niin että hekin miettivät vielä uudestaan.

Propyleeniglykolia käytetään yleisesti mm. Kärjistäen saattaisi puhua, jotta ero on kuten kevyttupakalla sekä punaisella nortilla. Tietysti lieviä vieroitusoireita on odotettavissa jahka edes jää se totuttu häkämyrkytys pois eikä enää voi myöskään tupakkayhtiöiden omia lisäaineita.

Alan foorumeilla on huomattavasti, ja täällä Mnetissäkin hieman aiheesta keskustelu, vaan yksittäiset ohjeet jäävät pahasti pitkien keskusteluaiheiden sekaan. Se ei kuitenkaan tarkoita, jotta he maistuisivat pahalta.

Sähkötupakka – uhka ja apukeino?

Sähkötupakoissa vertailu onkin ehdottoman tärkeää, silloin markkinat tuotteelle ovat nykyään reippaan nuoret joten kilpailun seasta löytyy paljon erilaista yrittäjää. Maailman terveysjärejstö emuloi, niin että mitään kattavaa ja luotettavaa tutkimusta sähkötupakan turvallisuudesta ei ole tehty.

Sähkötupakka saitteja

Yksityiset suomalaiset voivat ostaa myös nikotiinia sisältäviä e-nesteitä ETA-alueen sisältä tietyin rajoituksin. Vastusta lämmitetään, tällöin sama liuos, mitä käytetään teattereissa sekä konserteissa savukoneessa, höyrystyy ja tätä imetään kuten perinteisen tupakan savua. Tulli kielsi loppuvuodesta 2010 nikotiinituotteiden tilaamisen Suomeen, vain pyörsi päätöksensä alkuvuodesta 2011.

Sähkötupakkaa

Kun haluat nautinnollisen tupakkahetken vailla hyvinvoinnille haitallisia henkosia on sähkötupakka mahtava ratkaisu. Suosittelemme mieluummin aloittamaan miedommista laitteista sekä lisäämään tuotteen vahvuutta tarpeen vaatiessa. Useat mallit sisältävät myöskin ylikuumenemisen eston, tällöin sähkötupakka sammuu jospa tätä imee liian pitkään sekä hartaasti.

Sähkötupakka on vähemmän vaarallinen kuin klassinen tupakka, siinä se ei pidä sisällään vaarallisia aineita joita rööki sisältää. ahden terveysvalvonnan Pekka Patrikka toteaa, niin että sähkötupakan käyttämisen lisääntyessä selvityksiä sähkötupakan terveysvaikutuksista tulee saletimmin olemaan enemmän. Akun lataukseen voi kulua muutama tunti, sikäli ei tartte odotella turhaan akun latautumista.

Sähkötupakkaa

Ne on todennäköisesti pidemmällä tähtäimellä väliinputoajia, silloin säädettävän jännitteen akkurungot ovatkin halventuneet jo niin paljon, niin että niitä onkin järkevämpi käyttää. Tutkimusnäytön puutteen johdosta sähkötupakkaa ei toistaiseksi voikin suositella syöpäkääryleistä vieroitukseen.

Kun tahdot eroon myös nikotiinista, saat sauhutella nikotiinittomalla versiolla. Atomisaattori on pienempi metallinen prosenttimäärä sekä nestesäiliö onkin normisti kirkas sekä sillä on prosenttimäärä josta höyryimetään. Olen myös kavereiden avulla kuullut ilmiöstä.