Talvitakit netistä

Jos aikaisemmin syys- sekä ainakin talvitakin ostaminen on tuottanut etenkin meikäläisen päänupissa hieman harmaita hiuksia, niin se ei todellakaan oo ollu asian laita tänä syyskautena. Lukion jälkeen siirryin aikuisten maailmaan sekä tilasin ensimmäisen villakangastakin. Vuosien varrella olen huomannut, jotta yksi takki ei ehkä sentään riitä.

Ostosreissua varten on parasta miettiä muutama seikkaa valmiiksi, niin että aidon takin löytäminen ois helpompaa. Syyssateet ovatkin jo saapuneet sekä talvikin onkin pian jo ovella. Suomen ilmasto määrittelee monesti tän, jota milloinkin kandee pukea päälleen. Tää on myös minun ainoa musta talvitakki minkä sinänsä on aika outoa. Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden. Myös moderneja, laadukkaita merkkivaatteita saattaa löytää halvalla nettipalstojen kaupataan -osioista ja nettikirpputoreilta.

Talvitakit / www.takit.fi/talvitakki / netissä

On aivan kätevää olla rennompia ulkoilutakkeja sekä silloin siistimpiä päällystakkeja. Kolme vuotta silloinkaan tilasin punaisen villakangastakin, mikä onkin mukava oikeastaan, vain… ( http://www.takit.fi/talvitakki) . Tämä oli tummansininen duffeli, jota käytin taas seuraavat viisi vuotta, kunnes tympäännyin koko reuhkaan pysyvästi. Viime talvena kun takki jäi vaan haaveeksi, kun havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka noista ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää noita superkokoja.

-70 °C : Suomalaisilta palaa pinna jahka Kossua ei voi enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, kun ylläsi on lämmin ja korkealaatuinen naisten talvitakki. Villakangastakistani olen todella huomattavasti tykännyt sekä se on ollu runsaassa käytännössä siitä lähtien kun se hommasin. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovatkin metallinhohtoisia sekä mallit naisellisia.

: www.takit.fi/talvitakki :
Tilaa myös takkiin sopivat bootsit, maiharit ja toiset talven muotivaatteet. No okei menin minä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Viime syyskautena olin taas taas kerran takkiostoksilla ja ostin kevyen, taas parkamallisen toppiksen. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Myös takin teettäminen on oiva, joskin hintavampi vaihtoehto. Kyllähän tuolta kaapista löytyy myös laskettelutakkia, sinun toisia ulkoiluvaatteita, vain niitä nyt en laskenut siihen yhtälöön.